Top Led Zeppelin czas zaczynać.

Czy można sobie wymarzyć lepszy moment na rozpoczęcie tego topu, niż dzień po triumfie "Stairway to Heaven" w 14 Topie Wszech Czasów?
 Myślę, że nie. Absolutni giganci rocka. Nic dodać, nic ująć.
 Myślę, że nie. Absolutni giganci rocka. Nic dodać, nic ująć.Dla niektórych to zespół wszech czasów. Jestem wśród tych, którzy tak uważają. Tym bardziej cieszę się, że przypadł mi zaszczyt poprowadzenia tego topu na naszym forum.

Na moim chomiku przygotowałem dla chętnych 8 podstawowych płyt zespołu. Co niektórzy już się wcześniej poczęstowali.
 Z płyt studyjnych nie wgrywałem ostatniej "CODY", ale jeśli ktoś jest zainteresowany tą albo wydawnictwami składankowymi i koncertowymi, to wystarczy wśród zaprzyjaźnionych chomików kliknąć na chomik ArtRock. Tam znajdzie.
 Z płyt studyjnych nie wgrywałem ostatniej "CODY", ale jeśli ktoś jest zainteresowany tą albo wydawnictwami składankowymi i koncertowymi, to wystarczy wśród zaprzyjaźnionych chomików kliknąć na chomik ArtRock. Tam znajdzie.   
 Zasady:
- głosujemy na 20 utworów i 5 płyt
- głosujemy do 31 stycznia (czwartek), godz. 21.00
- punktacja oczywista: 1 m.- 20 pkt, 20 m. - 1 pkt
- można głosować na mniej utworów
- można przedstawiać szersze zestawienia.
- w razie równej ilości punktów procedura jak w przypadku FLP.
No to ludu forumowy do dzieła!

Pozostaje tylko pytanie - czy wygląd miejsca 1 jest już przesądzony, patrząc na wyniki ostatniego Topu Wszech Czasów? (podobnie jak było w przypadku DS)
  Pozostaje tylko pytanie - czy wygląd miejsca 1 jest już przesądzony, patrząc na wyniki ostatniego Topu Wszech Czasów? (podobnie jak było w przypadku DS) 

No ale, gdyby ktoś mi powiedział jakiś czas temu, co będzie u mnie (na razie) na 1, to bym mu nie uwierzył, bo chociaż utwór znałem, to jakoś mi w pamięć nie zapadł.
 No ale, gdyby ktoś mi powiedział jakiś czas temu, co będzie u mnie (na razie) na 1, to bym mu nie uwierzył, bo chociaż utwór znałem, to jakoś mi w pamięć nie zapadł.