piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Martyr pisze:
abd3mz pisze:b) Jakby co, to zagłosowałem na typ forumowy. Niestety głosów już tu nie zdążyłem wrzucić swoich.
tak jak w przypadku 2a.
Heh, to nawet pamiętam, że na pewno ja to pisałem :).
Według mnie sprawa jest prosta - forumowa nie jest istotna, byle zagłosować na LP3. A w tym przypadku akurat tak było. A że nie znalazłem czasu, by skopiować pozostałe głosy - cóż, to już inna sprawa. Ale jak najbardziej uznaję swą winę i się nie obrażę, jeśli nie zostanie to uznane. Upierać się nie będę w każdym razie.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Miszon pisze:Według mnie sprawa jest prosta - forumowa nie jest istotna, byle zagłosować na LP3.
tu sie zgadzamy :)
Miszon pisze:A w tym przypadku akurat tak było. A że nie znalazłem czasu, by skopiować pozostałe głosy - cóż, to już inna sprawa. Ale jak najbardziej uznaję swą winę i się nie obrażę, jeśli nie zostanie to uznane. Upierać się nie będę w każdym razie.
teraz juz jest to zrozumiałe :) , ale jak czytałam ten komentarz to nie miałam pewnosci co miałes na myśli.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

abd3mz pisze:EDIT dodany po odpowiedzi Martyrki: Czekam na opinie do 12, a chwilę później po uwzględnieniu wyników powinno być gotowe zestawienie.
Chyba dałem za mało czasu. :roll: Opinie można przedstawiać dopóki nie napiszę szczegółowych wyników (notowanie - kto głosował na promowany utwór). Będzie to później niż myślałem.
Awatar użytkownika
abd3mz

Notowanie: 1328
Utwór: 23 - Blonde Redhead
Głosujący: nastoletni_duch Yacy jackal mrsap Tomekk Gary Robinson prz_rulez stavanger JC Miszon Martyr Adameks ku3a Grycek
głosy po zamknięciu glosowania na lp3: HERMMAN kajman (co prawda kajman nie zaznaczył, że chciał oddać głos na utwór promowany, ale patrz: uwaga 4 :D) /nawet jeśli byłyby liczone głosy po zamknięciu głosowania to nie należy brać pod uwagę głosu oddanego przez kajmana/

Notowanie: 1329
Utwór: Humanity - Scorpions
Głosujący: Martyr Grycek nastoletni_duch prz_rulez Gary JC Tomekk Robinson jackal mrsap stavanger Miszon tadzio3 drwycior 1981 marsvolta iqh ku3a mateusz15 Jantin Adameks Yacy Bodeczek Aro trzpaw zbyszu kajman jotem3 HERMMAN /podwójnie zapisany JC. Już poprawione./
ciekawostka: JC wpadł na pomysł, żeby wciągnąć w głosowanie forum Scorpionów.

Notowanie: 1330
Utwór: My Humps - Alanis Morissette
Głosujący: mrsap nastoletni_duch Martyr Robinson szakal35 JC Gary mr.pusiak jackal Tomekk prz_rulez ku3a stavanger trzpaw Adameks Miszon jotem3 1981 piotreklp3 adr Yacy tadzio3 mateusz15 kajman yeti Bodeczek HERMMAN Jantin Grycek zbyszu
ciekawostka: Toczyła się dyskusja o specyficznych właściwościach Torunia i dyskotekach. Wiadomo dlaczego to notowanie jest szczególne...

Notowanie: 1331
Utwór: SPADAJ NA DRZEWO - ZEMOLLEM
Głosujący: Gary Zawiesina Tomekk JC szakal35 Robinson mr.pusiak tadzio3 jackal ku3a Yacy Miszon trzpaw Adameks stavanger Jantin prz_rulez Martyr Carlit zbyszu adr Bodeczek Grycek jotem3 HERMMAN

Notowanie: 1332
Utwór: 14 - Paula Cole
Głosujący: prz_rulez Robinson Zawiesina JC jackal Martyr zbyszu Bodeczek ku3a mr.pusiak adrianec nastoletni_duch mrsap Miszon stavanger piotreklp3 Yacy mateusz15 tadzio3 Adameks Jantin j64 Gary markus kajman Grycek adr jotem3 HERMMAN

Notowanie: 1333
Utwór: MY GIFT OF SILENCE - Blackfield
Głosujący: jackal Gary mr.pusiak mrsap Miszon piotreklp3 Yacy Zawiesina Martyr ku3a stavanger prz_rulez Gabram Artur adr tadzio3 1981 Adameks kajman trzpaw Grycek jotem3 HERMMAN j64 Bodeczek JC brakowało JC. Już jest

Notowanie: 1334
Utwór: THE FUNERAL - Band Of Horses
Głosujący: prz_rulez Tomekk Gary Zawiesina mrsap Gabram adrianec trzpaw piotreklp3 jackal Grycek mr.pusiak JC stavanger ku3a Yacy Adameks Martyr Robinson adr tadzio3 dominik_fi Miszon kajman jotem3 antek HERMMAN
Uwagi:
1 pisze:10. pIOSENKA PROMOWANA PRZEZ fORUM - JAKAKOLWIEK TO JEST ( JA NIE WIEM )
2 pisze:Jakby co, to zagłosowałem na promowany przez nas w tym tygodniu kawałek, ale że śpieszyłem się, to nie wpisze tu swoich głosów. Ale dość alternatywne były ;)
2 zaliczony, 1 nie.

Notowanie: 1335
Utwór: END OF THE WORLD - Ash
Głosujący: nastoletni_duch mrsap Tomekk JC piotreklp3 Zawiesina jackal mr.pusiak stavanger Gary Robinson ku3a prz_rulez Gabram tadzio3 Adameks Martyr Yacy adr Grycek jotem3 HERMMAN kajman

Uwagi:
3 pisze:10. Piosenka lansowana przez Forum Lp3
4 pisze:I jeszcze uwaga. Zamiast na piosenkę nr 10 zagłosuję z przyjemnością na 23, jak dla mnie najlepszy z dotąd lansowanych przebojów.
Oba nie zaliczone. :) Uwaga 4 zaliczona

Notowanie: 1336
Utwór: SURRENDER - Billy Talent
Głosujący: nastoletni_duch mr.pusiak kris3k jackal Robinson JC Gary Tomekk tadzio3 Zawiesina Bodeczek prz_rulez piotreklp3 Martyr marsvolta figc1898 stavanger drwycior mrsap adr Yacy Adameks Morrow Grycek zbyszu kajman jotem3 ku3a Artur
ciekawostka: pierwszy post na forum neon.ki i kriska

Notowanie: 1337
Utwór: RADIO NOWHERE - Bruce Springsteen
Głosujący: jackal Robinson Gary Tomekk Zawiesina Mr. Dark Miszon JC ku3a Aro Martyr piotreklp3 kris3k mr.pusiak tadzio3 Yacy Grycek stavanger Adameks kajman zbyszu adr jotem3 pbd2 j64
ciekawostka: debiut na forum Mr. Dark
Uwagi:
5 pisze:10 utwór promowany [szkoda, że wciąż nie wiem, co to jest, a zaraz będe głosować...]
6 pisze:Piątek, 14.09.2007, 13:53 - koniec głosowania na forum, a głos oddany: Piątek, 14.09.2007, 14:22
6 zaliczony.

Notowanie: 1338
Utwór: SUBURBAN KNIGHTS - Hard-Fi
Głosujący: Mr. Dark nastoletni_duch trzpaw Robinson Zawiesina Tomekk Gary mr.pusiak kris3k jackal JC Adameks Miszon piotreklp3 Martyr ku3a stavanger prz_rulez Aro marsvolta Yacy tadzio3 jotem3 adr pbd2 kajman Grycek Bodeczek zbyszu

Notowanie: 1339
Utwór: MORE - The Black Eyed Peas
Głosujący: nastoletni_duch JC Tomekk Zawiesina retry2 Robinson mr.pusiak jackal stavanger Gary piotreklp3 Aro Yacy ku3a Adameks kris3k Grycek Martyr Artur tadzio3 Mr. Dark prz_rulez Miszon adr zbyszu
ciekawostka: debiutuje retry2, Radio Now Here. :D

Notowanie: 1340
Utwór: DANCE OF THE MANATEE - Fair To Midland
Głosujący: nastoletni_duch Robinson jackal piotreklp3 mr.pusiak retry2 JC Tomekk kris3k Mr. Dark Gary stavanger ku3a Zawiesina Miszon Aro Martyr tadzio3 adr Yacy Adameks Grycek drwycior kajman jotem3 mrsap Morrow zbyszu
ciekawostka: dyskusja o Jimmym :)

Notowanie: 1341
Utwór: 21 dni - Muchy
Głosujący: jackal nastoletni_duch retry2 JC Robinson Yacy mrsap Tomekk Zawiesina tadzio3 Gary mr.pusiak Martyr Mr. Dark ku3a trzpaw Miszon stavanger piotreklp3 Adameks kajman jotem3 adr Grycek maro
ciekawostka: dyskusja o Happysad i Goodbye Goodbye...

Notowanie: 1342
Utwór: STAY TUNED - Robert Wyatt & Anja Garbarek
Głosujący: JC nastoletni_duch Zawiesina Robinson jackal Aro retry2 ku3a Yacy abd3mz piotreklp3 stavanger Mr. Dark Martyr tadzio3 Miszon Carlit Adameks adr kajman Grycek Gary zbyszu jotem3
ciekawostka: pierwsze głosowanie abd3mza i od razu na promowany utwór ! ;)
Uwagi:
7 pisze:Wstrzymuję się z głosowaniem do czasu, gdy wyjaśni się, jak to będzie z tymi promowanymi utworami.
Brak późniejszej wzmianki o zagłosowaniu. Nie zaliczone.

Notowanie: 1343
Utwór: NEW YORK CITY - Emigrate
Głosujący: JC DARK nastoletni_duch Tomekk Robinson Gary jackal Adameks mr.pusiak tadzio3 Zawiesina retry2 Martyr Yacy ku3a abd3mz Aro piotreklp3 Mr. Dark stavanger mrsap adr jotem3 kajman Grycek Miszon
Uwagi:
8 pisze:8 zagłosował na utwór, który miał być promowany, ale wypadł
9 pisze:jw. tylko zmienił głosy
10 pisze:Jakby co, to zagłosowałem na typ forumowy. Niestety głosów już tu nie zdążyłem wrzucić swoich.
8 nie zaliczone.

Notowanie: 1344
Utwór: JIMMY - M.I.A.
Głosujący: prz_rulez Robinson Yacy JC Zawiesina Aro Gary jackal abd3mz piotreklp3 mrsap retry2 Martyr Adameks mr.pusiak ku3a tadzio3 stavanger Mr. Dark adr Grycek zbyszu
11 pisze:Na Lp3 nie głosuję gdzieś od ponad miesiąca
(...)wlasnie po paru tygodniach zaglosowalem na Lp3
Wszystkie głosy tej osoby (myślę, że wiadomo o kogo chodzi) zostały zaliczone. Nie powinienem tego zrobić, ale czekam na opinię za jaki okres nie liczyć głosów.

Notowanie: 1345
Utwór: MESIBAT KITA - Haivrit
Głosujący: Gary Robinson Tomekk Zawiesina JC mr.pusiak jackal ksch trzpaw retry2 abd3mz ku3a Mr. Dark adr Yacy mrsap stavanger tadzio3 Martyr Aro Adameks piotreklp3 Grycek zbyszu jotem3 kajman Bodeczek

Notowanie: 1346
Utwór: Zespół Reprezentacyjny - Król
Głosujący: mrsap Robinson JC Gary Yacy Zawiesina mr.pusiak trzpaw ku3a retry2 ksch piotreklp3 jackal Fanatyk Aro Mr. Dark Martyr abd3mz stavanger Miszon Vinyl84 adr tadzio3 Gabram Adameks Bodeczek kajman jotem3 Grycek zbyszu
ciekawostki: co niektórzy maja szczęście zobaczyć Katie ;), zostaję zaproszony przez stavangera na mychę. :) A Yacy dziwi się, że dopiero w 5 notowaniu rozszerzyłem swoje głosy do Top30. A Kochankowie u mnie z 2 na 1. :D [przepraszam za prywatne uwagi, ale nie mogłem się powstrzymać 8)]
/błędnie podwójnie wpisany stavanger. Poprawione/
Notowanie: 1347
Utwór: KODUJĘ - Kumka Olik
Głosujący: JC jackal Robinson Zawiesina ku3a mrsap Adameks retry2 Aro Mr. Dark mr.pusiak Yacy tadzio3 jotem3 abd3mz piotreklp3 Martyr kajman Grycek zbyszu
głosy po zamknięciu glosowania na lp3: stavanger Miszon ksch adr Bodeczek Gary
Nikomu nie zaliczone, ale nie wiem czy nie zaliczyć zbyszowi (powód: głosowanie emalią). /zaliczone zbyszowi/

Notowanie: 1348
Utwór: TRANQUILIZE - The Killers feat. Lou Reed
Głosujący: prz_rulez nastoletni_duch jackal Robinson JC Martyr Zawiesina mrsap retry2 ku3a Aro stavanger Yacy mr.pusiak Mr. Dark abd3mz ksch Gary piotreklp3 szakal35 tadzio3 adr Artur kajman jotem3 Grycek zbyszu
12 pisze:Chciałem wysłać na LP3 głos na na TRANQUILIZE - The Killers feat. Lou Reed, ale już „zagłosowałem” w ubiegłym tygodniu …
Nie zaliczone.

Notowanie: 1349
Utwór: THE ICE HOTEL - Stacey Kent
Głosujący: prz_rulez nastoletni_duch JC Zawiesina jackal Robinson retry2 Mr. Dark Gary piotreklp3 stavanger tadzio3 mr.pusiak ksch Yacy adr ku3a Martyr Adameks kajman zbyszu drwycior jotem3 Grycek mrsap abd3mz
jako ciekawostka cytat (wyjątkowo z autorem :)):
piotreklp3 pisze:PS: Ja proponuję ją ("Dobrą konstelację") tylko do zestawu do głosowania. A wylansuje się sama... ;)
/jak widać w błędach jestem sprawiedliwy ;) zapomniałem dopisać siebie. Poprawione./

Notowanie: 1350
Utwór: brak :?
Głosujący: brak :?

Notowanie: 1351
Utwór: LOLA - Robbie Williams
Głosujący: JC nastoletni_duch Mr. Dark PS mr.pusiak Zawiesina Gary Robinson mrsap Yacy ku3a retry2 Martyr abd3mz piotreklp3 Adameks ksch prz_rulez stavanger tadzio3 adr Bodeczek zbyszu Aro Grycek jotem3 jackal HERMMAN Miszon

Uwagi:
13 pisze:jakby coś - zagłosowałem na promowany kawałek. na nic więcej nie, bo nadal się gniewam z powodu terminu TW.
Zaliczone. :)

Notowanie: 1352
Utwór: THE WORLD AND YOU TONIGHT - Simply Red
Głosujący: Gary Gabram JC Mr. Dark Zawiesina abd3mz mr.pusiak kocin mrsap Robinson retry2 piotreklp3 Aro jackal zbyszu trzpaw Martyr tadzio3 ku3a Grycek adr Adameks DARK Yacy jotem3 stavanger ksch Bodeczek
ciekawostka: pierwsze głosowanie kocina.

Notowanie: 1353
Utwór: GWEN STEFANI - Early Winter
Głosujący: Robinson JC nastoletni_duch Tomekk Gary Mr. Dark mr.pusiak Zawiesina Yacy Adameks Gabram tadzio3 Martyr piotreklp3 ku3a ksch adr kajman HERMMAN Grycek mrsap stavanger zbyszu abd3mz jackal
ciekawostka: mój głos uratował Gary. :) Myślałem, że można głosować do 12. Przez pomyłkę napisałem, że mój głos uratował Robinson. :roll: To był Gary. :)

Notowanie: 1354
Utwór: FEED US - Serj Tankian
Głosujący: prz_rulez Mr. Dark Zawiesina nastoletni_duch Gary JC Aro Robinson jotem3 retry2 abd3mz Yacy mrsap piotreklp3 stavanger Martyr mr.pusiak Adameks ku3a tadzio3 ksch adr Bodeczek Grycek kajman zbyszu HERMMAN
ciekawostka:
Mr. Dark pisze:Z ostatnich moich odkryć w muzyce czeskiej bardziej mi się podoba "Jozin z bazin" - hit ze Szkła Kontaktowego, czyli Józek z bagien
:wink:

Notowanie: 1355
Utwór: A JA NIE! - Radio Bagdad
Głosujący: Yacy retry2 Gary nastoletni_duch Mr. Dark Miszon Robinson mr.pusiak JC Zawiesina abd3mz ku3a Martyr trzpaw piotreklp3 Gabram Aro adr stavanger Adameks Bodeczek Grycek tadzio3 kajman jotem3 ksch zbyszu

Notowanie: 1356
Utwór: NO WORLD FOR TOMORROW - Coheed And Cambria
Głosujący: Mr. Dark ksch Robinson Zawiesina Gary Miszon Aro mr.pusiak abd3mz Yacy zbyszu Martyr ku3a Adameks JC tadzio3 jotem3 stavanger Grycek adr kajman HERMMAN Bodeczek /błędnie wpisany Arkano. Już usunięty.//podwójnie zapisany ksch. Już poprawione./

Notowanie: 1357
Utwór: DROGI PANIE - Lao Che
Głosujący: Mr. Dark nastoletni_duch Tomekk Gary Robinson Zawiesina mr.pusiak mrsap fajnex adr trzpaw ksch abd3mz Aro piotreklp3 JC ku3a Martyr Adameks tadzio3 Yacy stavanger Grycek jotem3 Miszon zbyszu Bodeczek

Uwagi:
14 pisze:Przyznam, że nie zaryzykuję z głosowaniem, bo wprawdzie ponoć jest ono na 2.02, ale utwory zostały już pozmieniane.
Nie zaliczone.
Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2008 1:26 am przez abd3mz, łącznie zmieniany 8 razy.
Awatar użytkownika
abd3mz

Wyżej napisałem kto głosował na utwór promowany w danym tygodniu i od razu moja propozycja i kilka wyjaśnień:
1. jeśli kiedyś ktoś z tych osób chciałby dołączyć do akcji to przy rozstawienie proponowałbym brać pod uwagę liczbę głosów oddanych na promowane utwory.
2. może nie wygląda to zbyt czytelnie, ale teraz nie bardzo mam czas poprawić. Niedługo pokoloruję i postaram się żeby wyglądało czytelniej.
3. Uwagi (moje propozycje i wyjaśnienia też) dlatego mają numery, żeby nie trzeba było cytować. Jeśli większość będzie za tym, żeby uznać głos, którego nie uznałem albo na odwrót to zmienię.
4. Zaliczyłem wszystkie głosy oddane w piątek po 19 (można na LP3 zagłosować wcześniej)
5. Postaram się jeszcze dziś przefiltrować głosy i ustalić kolejność 20 chętnych.
6. Jeśli ktoś wie, że głosował na promowany utwór to czekam na link do jutra do 20.
7. Dodałem kilka ciekawostek, które rzuciły misie na oczy. W ten sposób uprzyjemniałem sobie liczenie głosów (dość monotonne to jest :))
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

abd3mz pisze:Notowanie: 1335
Utwór: END OF THE WORLD - Ash
Głosujący: nastoletni_duch mrsap Tomekk JC piotreklp3 Zawiesina jackal mr.pusiak stavanger Gary Robinson ku3a prz_rulez Gabram tadzio3 Adameks Martyr Yacy adr Grycek jotem3 HERMMAN

Uwagi:
3 pisze:10. Piosenka lansowana przez Forum Lp3
4 pisze:I jeszcze uwaga. Zamiast na piosenkę nr 10 zagłosuję z przyjemnością na 23, jak dla mnie najlepszy z dotąd lansowanych przebojów.
Oba nie zaliczone. :)
Odnośnie punktu 4, to od razu domyśliłem się, że to komentarz Kajmana. Ewidentnie się tu pomyliłeś, abd3mz, i ten głos należy zaliczyć Kajmanowi. On zagłosował na swój nr 23, czyli właśnie na Ash, a Ty pewnie pomyślałeś sobie, że zagłosował na 23 - Blonde Redhead.
Robinson

abd3mz pisze:Notowanie: 1344
Utwór: JIMMY - M.I.A.
Głosujący: prz_rulez Robinson Yacy JC Zawiesina Aro Gary jackal abd3mz piotreklp3 mrsap retry2 Martyr Adameks mr.pusiak ku3a tadzio3 stavanger Mr. Dark adr Grycek zbyszu
11 pisze:Na Lp3 nie głosuję gdzieś od ponad miesiąca
(...)wlasnie po paru tygodniach zaglosowalem na Lp3
Wszystkie głosy tej osoby (myślę, że wiadomo o kogo chodzi) zostały zaliczone. Nie powinienem tego zrobić, ale czekam na opinię za jaki okres nie liczyć głosów.
Szczerze mówiąc, odjąłbym mu 4 punkty.
Zresztą na razie nie ma problemu - osoba, o której mowa, nie zapisała się do II rundy.
Awatar użytkownika
Arkano
Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe

Post autor: Arkano »

abd3mz pisze:Notowanie: 1356
Głosujący: ...Arkano...
Kto? Że niby ja? :o
Tak przypadkowo spojrzałem i widze siebie. Nie ma mowy żebym na to zagłosował. :wink: Do akcji też nie nie zgłaszałem, więc sumienie mam czyste 8)
Robinson

abd3mz pisze:Notowanie: 1347
Utwór: KODUJĘ - Kumka Olik
Głosujący: JC jackal Robinson Zawiesina ku3a mrsap Adameks retry2 Aro Mr. Dark mr.pusiak Yacy tadzio3 jotem3 abd3mz piotreklp3 Martyr kajman Grycek głosy po zamknięciu glosowania na lp3: stavanger Miszon ksch adr Bodeczek Gary zbyszu
Nikomu nie zaliczone, ale nie wiem czy nie zaliczyć zbyszowi (powód: głosowanie emalią).
Zbyszu bardzo często (a może nawet ZAWSZE) głosuje e-mailem, więc głosy e-mailem wypada zaliczać.
Ale mam tu jedną dygresję.
Otóż zastanawiam się, czy ktokolwiek w Trójce zajmuje się doliczaniem głosów, które przychodzą e-mailem (ewentualnie kartką pocztową / telefonicznie). Mam spore wątpliwości, niestety, czy jest tam ktoś na tyle solidny. Nie mam jednak wątpliwości, że gdyby przy LP3 pracował Ku3a, to wszystkie głosy e-mailem byłyby skrupulatnie doliczone, ale w obecnej sytuacji ...
/pozostawiam takie niedomówienie/
Robinson

Arkano pisze:
abd3mz pisze:Notowanie: 1356
Głosujący: ...Arkano...
Kto? Że niby ja? :o
Tak przypadkowo spojrzałem i widze siebie. Nie ma mowy żebym na to zagłosował. :wink: Do akcji też nie nie zgłaszałem, więc sumienie mam czyste 8)
No tak, jest mało prawdopodobne, że Arkano na to zagłosował, tym bardziej, że napisał tam tak:
Arkano pisze:Jak to co promujecie wejdzie do pięćdziesiątki, to ma pewne miejsce w mojej piątce koszmarkowej :wink:
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

ciekawostka: Toczyła się dyskusja o specyficznych właściwościach Torunia i dyskotekach.
hehe, chyba to pamiętam :lol: .
Ale że było to przed TYM notowaniem, to jakoś nie zanotowałem...
Robinson

abd3mz pisze:Notowanie: 1328
Utwór: 23 - Blonde Redhead
Głosujący: nastoletni_duch Yacy jackal mrsap Tomekk Gary Robinson prz_rulez stavanger JC Miszon Martyr Adameks ku3a Grycek
głosy po zamknięciu glosowania na lp3: HERMMAN kajman (co prawda kajman nie zaznaczył, że chciał oddać głos na utwór promowany, ale patrz: uwaga 4 :D)
No właśnie - tą uwagę nr 4 dotyczącą Kajmana źle zrozumiałeś. Nie wiem, czy Kajman wtedy głosował na 23 - Blonde Redhead. Wątpię - bo chyba ten utwór mu się nie podobał, delikatnie mówiąc.
Awatar użytkownika
abd3mz

Robinson - wszystkie błędy, które wychwyciłeś poprawione. Zbysza głos też zaliczony.
Arkano - dzięki, że przeczytałeś mimo, że -na razie :)-Cię to nie dotyczy. Poprawiłem.
Dziękuję.
Robinson

abd3mz pisze:Notowanie: 1353
Utwór: GWEN STEFANI - Early Winter
Głosujący: Robinson JC nastoletni_duch Tomekk Gary Mr. Dark mr.pusiak Zawiesina Yacy Adameks Gabram tadzio3 Martyr piotreklp3 ku3a ksch adr kajman HERMMAN Grycek mrsap stavanger zbyszu abd3mz jackal
ciekawostka: mój głos uratował Robinson. :) Myślałem, że można głosować do 12.
Nie wiedziałem o co Ci tu chodzi i zajrzałem do tego wątku. Twój głos uratował wtedy Gary, a nie ja.
Awatar użytkownika
abd3mz

Widać byłem już bardzo zmęczony jak to pisałem. :roll:
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Dla porządku napiszę, że oficjalnie w promocji brałem udział od notowania 1340 (DANCE OF THE MANATEE - Fair To Midland) - na trzecim zlocie powiedziałem ku3ie, żeby mnie wpisał na listę. Ale już wcześniej przez 10 tygodni głosowałem na promowane kawałki. :)
Awatar użytkownika
abd3mz

adr - W takim razie jak policzę frekwencję (to w ogóle odpowiednie słowo ?) to pewnie będziesz miał powyżej 100%. :D
Awatar użytkownika
abd3mz

Przegląd głosowań od 1328 do 1357.
- nie głosował, przed oddaniem pierwszego głosu (jeszcze nie sprawdzałem kto kiedy zapisał się do akcji, więc wstępnie przyjąłem, że przed oddaniem pierwszego głosu osoba zapisała się do akcji. Jak widać w poście wyżej błędnie.)
1 - głosował
0 - nie głosował, po oddaniu pierwszego głosu

ksch - - - - - - - - - - - - - - - - 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Grycek 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
stavanger 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Robinson 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
JC 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
adr - - 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
nastoletni_duch 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 0 1 0 1 1 1 0 1
Miszon 1 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 1 1 1
Yacy 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Martyr 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Mr. Dark - - - - - - - - - 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Zawiesina - - - 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Aro - 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 1 1 1
mr.pusiak - - 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
Bodeczek - 1 1 1 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1
Tomekk 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
ku3a 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
kajman 0 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 0
abd3mz - - - - - - - - - - - - - - 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1
mrsap 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 0 0 1

Mam nadzieję, że komuś jeszcze (oprócz mi) pomoże to w wychwyceniu moich błędów (szczególnie jeśli ktoś -tak jak ja-wie, że od początku przyłączenia się do akcji głosował na wszystkie utwory). :)
Tak jak pisałem, nie sprawdzałem jeszcze od kiedy kto się przyłączył do akcji, ale tak wyglądają wynik (w niektórych przypadkach dodałem frekwencje :))

Częściowe wyniki nieoficjalne ;):
01. 29 ku3a (100%) 104
02. 29 Grycek (100%) 102
03. 29 stavanger (100%) 85
03. 29 Yacy (100%) 85
05. 29 Martyr (100%) 57
06. 29 JC (100%) 34
07. 28 Robinson (96,55%) 59
27 adr
26 mr.pusiak
26 Zawiesina
22 Bodeczek
22 kajman
22 mrsap
20 Miszon
20 Mr. Dark
19 nastoletni_duch
19 Aro
16 Tomekk
15 abd3mz (100%)
13 ksch

Jak widać jako trzecie kryterium przyjąłem kolejność alfabetyczną, więc od razu prośba do ku3y o wyciąg liczby głosowań na forową listę przebojów chętnej 20 (w razie moich błędów i zmian liczby głosowań). :)
Oficjalnych wyników można spodziewać się jutro. Jeszcze nie wiem o której, bo możliwe że gdzieś pójdę, żeby gdzieś nie iść, albo -w co wątpię- pójdę tam gdzie nie chcę iść. ;) Tak czy inaczej jutro. :D Przypominam, że zgłaszać błędy można tylko do 20.

EDIT: Zmieniona kolejność pierwszej szóstki. W tym przypadku jest to już oficjalna kolejność.
EDIT2: Pierwsza 7.
EDIT3: Poprawiona pozycja Robinsona.
EDIT4: Poprzednio nie zaliczone jedno głosowanie Ara. Poprawione.
Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2008 2:53 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 6 razy.
ku3a

Post autor: ku3a »

bardzo prosze:

ku3a 104
Grycek 102
stavanger 85
Yacy 85
adr 76
nastoletni_duch 76
Tomekk 75
Zawiesina 73
mrsap 71
kajman 64
Robinson 59
mr.pusiak 58
Martyr 57
Bodeczek 46
Miszon 38
JC 34
Aro 25
Mr. Dark 21
abd3mz 16
ksch 13

wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac :-). raczej nie trudno zgadnac co wybiore :mrgreen:.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

abd3mz pisze:adr - - 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1

27 adr
Ja też mam 100%. :)
ku3a

Post autor: ku3a »

tak na moje oko to Zawiesina, Mr. Dark i ksch tez ;-)
Awatar użytkownika
abd3mz

Dziękuję ! Kolejność pierwszej szóstki jest już oficjalna, więc już możesz się zastanawiać. ;)
Yacy i stavanger - zdecydujcie między sobą kto pierwszy wybiera utwór.
EDIT: Mylicie się. :) Niektórzy mogą mieć więcej, bo liczy się data przystąpienia do akcji. ;)
JC

Post autor: JC »

abd3mz pisze:
Notowanie: 1333
Utwór: MY GIFT OF SILENCE - Blackfield
Głosujący: jackal Gary mr.pusiak mrsap Miszon piotreklp3 Yacy Zawiesina Martyr ku3a stavanger prz_rulez Gabram Artur adr tadzio3 1981 Adameks kajman trzpaw Grycek jotem3 HERMMAN j64 Bodeczek

.
Zdaje mi sie, ze w tym glosowaniu rowniez bralem udzial. W sumie to chyba nie opuscilem zadnego tygodnia.
Awatar użytkownika
abd3mz

JC - poprawione, choć mógłbyś sam sprawdzić...
JC

Post autor: JC »

abd3mz pisze: choć mógłbyś sam sprawdzić...
Uwierz, ze gdybym tego nie sprawdzil, nie napisalbym posta powyzej. :shock:
ODPOWIEDZ