30 23 17 KARATETYKA - Nosowska
29 27 11 ABSOLUTNIE - Raz Dwa Trzy
28 31 01 ANGELENE - Hey feat. Agnieszka Chylinska
27 32 01 GONE GONE GONE (DONE MOVED ON) - Robert Plant & Alison Krauss
26 17 21 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
25 22 14 ZRÓB CO MOZESZ - Anna Maria Jopek
24 26 09 HLJOMALIND - Sigur Ros
23 21 19 JEZOZWIERZ - Lipali
22 25 06 GIRLS IN THEIR SUMMER CLOTHES - Bruce Springsteen
21 30 02 WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
Zgadza się ?
Maroon5 - drugi strzał w znawcy, choć wolałbym się mylić.
Widziałem Maroon 5 wczoraj u David'a Letterman'a oni na żywo wyglądają igrają jeszcze gorzej. Ale swoją drogą fajne jest to ntalk oglądam toprawie cały czas jak jestem w domu.
podziwiam Cię Kajmanie, że potrafisz oceniać piosenki w oderwaniu od tego, co znaczą dla Ciebie i co się w Tobie dzieje w czasie ich słuchania...
ja nie umiem. i dlatego ta piosenka tak wysoko u mnie...
od pewnego jej momentu wręcz nie mogę jej słuchać... emocje, emocje...
JaceK pisze:A czy dzisiaj było chociaż raz zareklamowane www.forum.lp3.pl?
Chyba nie, a czy Forum doczekało się już swojego miejsca na portalu "nasza-klasa"?
Jeszcze nie ma...
A kto Wam broni tutaj! Trzeba akurat zasilać tamto? Możecie tutaj powiesić swoje fotki jako avatary. Kto Wam broni wypełnić wszystkie swoje dane ,,o sobie'' w panelu administracyjnym (w nowej wersji phpBB będzie więcej takich szczegółów -- migracja do nowej wersji pewnie niebawem).
Testujemy google-maps do użytku Forum, więc jak trzeba, to i jakiś moduł do informacji ,,o sobie'' tez można dorobić -- ale wydawało mi się, że formularz rejestracyjny na Forum wystarczy w zupełności. Byle wpisać kompletne, i prawdziwe dane... N-klasa służy chyba do czegoś innego.
kto by pomyślał,że Maoon 5 po długiej odsiadce w zestawie ta pójdzie do góry(może nawet powtórzy sukces Makes Me Wonder jak myślisz kajman?)
ja się ciesze z awansu Won't Go Home Without You (+9) w przeciwieństwie do Makowieckiego
19. Strachy Na Lachy fajne i niestety tylko tyle wolę Moralne Salto