1302 (12.01.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Cóż, S.Sisters spadło, liczyłem na przynajmniej utrzymanie miejsca, cieszy awans Smolika...ale czy zasłużył na aż tyle? Słaba 1, 2 już męczy.
Lady Madonna nadal się trzyma (szczerze mówiąc utwór jest ok, troche się do niego przekonałem, dużo według mnie psują te dziwne cyrkowe dźwięki na początku..)
Lady Madonna nadal się trzyma (szczerze mówiąc utwór jest ok, troche się do niego przekonałem, dużo według mnie psują te dziwne cyrkowe dźwięki na początku..)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Jak dla mnie to "Czarnych słońc" nic nie przebije.zbyszu pisze:"Patrz, klęczą ludzie..." Kult i "Patrz!" - RE WE LA CJA !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dla mnie to "Kultowy" nr 1stavanger pisze:Jak dla mnie to "Czarnych słońc" nic nie przebije.

U mnie byłby w czołówce, bo to fajny kawałek, ale dla mnie najlepsza jest Krew Boga (czy na pewno go zabiliście?).Gary pisze:Dla mnie to "Kultowy" nr 1stavanger pisze:Jak dla mnie to "Czarnych słońc" nic nie przebije.
Może lubię krew bo mój nr 1 Republiki to Moja krew no i bardzo lubię Blood Sweat & Tears.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Jeśli jeszcze powiesz, że kręci Cię lansowane przez Manna Hot Blood - Soul Dracula, to uznam, że jesteś naprawdę krwiożerczym kajmanem.kajman pisze:U mnie byłby w czołówce, bo to fajny kawałek, ale dla mnie najlepsza jest Krew Boga (czy na pewno go zabiliście?).
Może lubię krew bo mój nr 1 Republiki to Moja krew no i bardzo lubię Blood Sweat & Tears.

Nie znam tego i jakoś nie pragnę poznać.Robinson pisze:Jeśli jeszcze powiesz, że kręci Cię lansowane przez Manna Hot Blood - Soul Dracula, to uznam, że jesteś naprawdę krwiożerczym kajmanem.kajman pisze:U mnie byłby w czołówce, bo to fajny kawałek, ale dla mnie najlepsza jest Krew Boga (czy na pewno go zabiliście?).
- tadzio3
- Kontakt:
A jest bardzo fajnekajman pisze:Nie znam tego i jakoś nie pragnę poznać.Robinson pisze:Jeśli jeszcze powiesz, że kręci Cię lansowane przez Manna Hot Blood - Soul Dracula, to uznam, że jesteś naprawdę krwiożerczym kajmanem.kajman pisze:U mnie byłby w czołówce, bo to fajny kawałek, ale dla mnie najlepsza jest Krew Boga (czy na pewno go zabiliście?).

No to jeśli nie chcesz poznać to nie włączaj Trójki w piątek tuż po 6stej i przed 9tą, bo Wojciech Mann gra ją na rozpoczęcie i na zakończenie porannego "Zd3"kajman pisze:Nie znam tego i jakoś nie pragnę poznać.Robinson pisze:Jeśli jeszcze powiesz, że kręci Cię lansowane przez Manna Hot Blood - Soul Dracula, to uznam, że jesteś naprawdę krwiożerczym kajmanem.

1. To może się skuszę.tadzio3 pisze:Robinson pisze:Jeśli jeszcze powiesz, że kręci Cię lansowane przez Manna Hot Blood - Soul Dracula, to uznam, że jesteś naprawdę krwiożerczym kajmanem.A jest bardzo fajnekajman pisze: Nie znam tego i jakoś nie pragnę poznać.
2. Nie doczytałem dokładnie i zrozumiałem, że zespół nazywa się Manna Hot Blood i dopiero komentarz Gary'ego spowodował, że się zorientowałem.
3. Wcale nie jestem krwiożerczy

Po co masz czekać do piątku. Możesz się zapoznać już teraz.kajman pisze:1. To może się skuszę.
2. Nie doczytałem dokładnie i zrozumiałem, że zespół nazywa się Manna Hot Blood i dopiero komentarz Gary'ego spowodował, że się zorientowałem.
3. Wcale nie jestem krwiożerczykajman to od inicjałów.