proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego postulatu.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Muszę się pochwalić, że już zacząłem w tym tygodniu się zapoznawaćGary pisze:Tak, tak. Zwłaszcza, że to bardzo obszrny materiał, jeśli ktoś chce zapoznać się z całością.
I tutaj zdecydowanie się różnimy, bo według mnie jest bezkonkurencyjnie najlepszy.Gary pisze:Za to utwierdziłem się w przekonaniu, że ostatnie ich dzieło to najgorszy album w dyskografii.
Boję się, że mogę nie zdążyć podliczyć wyników R.E.M. . Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę, ale ilość materiały, który mam się nauczyć na tą sesję mnie przerosła. Do tego dochodzą projekty(niestety musiałem zrezygnować z napisania syntezatora śpiewającego, może kiedyś).kajman pisze:I tutaj zdecydowanie się różnimy, bo według mnie jest bezkonkurencyjnie najlepszy.Gary pisze:Za to utwierdziłem się w przekonaniu, że ostatnie ich dzieło to najgorszy album w dyskografii.
Ale to tak tylko przy okazji tego że
Moim zdaniem z topem Grechuty można będzie ruszyć po skończeniu rundy eliminacyjnej NL. Wtedy już nie powinny nas tak absorbować kolejne rundy i będzie można się skupić na Grechucie (piszę to ogólnie, bo pewnie swój top Marka ułożę do końca stycznia).
A skoro mowa o NL to uważam, że można już ją otworzyć zgłaszanie propozycji do NL i zakończyć ją góra tydzień po zakończeniu topu REM.
No a plebiscyt topowy myślę, że faktycznie warto otworzyć, ale myślę, że wystarczy w połowie lutego.
1. Ja i tak wszystkie topy liczę samodzielnie dla siebie, więc i tak będą policzone. Przy czym ja bym policzył tylko wyniki, przesłał excela Tobie i Ty byś je opublikował. Mam nadzieję, że na to ostatnie czas byś wyskrobał.Grycek pisze:kajman pisze:1. Boję się, że mogę nie zdążyć podliczyć wyników R.E.M. . Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę, ale ilość materiały, który mam się nauczyć na tą sesję mnie przerosła. Do tego dochodzą projekty(niestety musiałem zrezygnować z napisania syntezatora śpiewającego, może kiedyś).
Jeśli ktoś by się znalazł, kto by za mnie podliczył wyniki, to byłbym bardzo wdzięczny.
2. Co do NL, to myślałem, żeby zgłaszać utwory od 2 lutego do 16 lutego(ostatnio dłuższy okres zgłaszania propozycji spowodował, że więcej uczestników przystąpiło do zabawy).
ta propozycja mi się najbardziej podobaneon.ka pisze: zrobić najpierw top Marka Grechuty, a w jego trakcie zacząć wrzucać propozycje?...
To ja proponuję teraz top Grechuty. Z tego co pamiętam, to chyba dla ku3y to będzie przerwa.ku3a pisze:a ja to w ogóle bym zrobił z miesiąc przerwy od wszelkich topów i plebiscytów.
Przyznam się, że też tak pomyślałamku3a pisze:a ja to w ogóle bym zrobił z miesiąc przerwy od wszelkich topów i plebiscytów.
i ta opcja też mi sie podoba.krzysiek83 pisze:To najlepiej przedłużyć czas na głosowaniebo ja się muszę sprężyć bardzo, by zdążyć.