Moderator: Grycek
rockmanka napisał(a):Moje typy :
1. Led Zeppelin
3. Pink Floyd
4. Metallica
Robinson napisał(a):Warto podać jakie topy już mieliśmy:
12. Led Zeppelin
16. Metallica
21. Pink Floyd
1. a gdzie to proponowałeś, bo nie widzę?kajman napisał(a):1. Zgodnie z tym co proponowałem (nikt się nie sprzeciwił) powinniśmy zrobić topy pierwszej szóstki, 2. ale pewnie część by chciała, żeby przeszła pierwsza ósemka.
1. Strona druga, 8 post od dołu. Tam proponowałem 6 plus minus 1.abd3mz napisał(a):1. a gdzie to proponowałeś, bo nie widzę?kajman napisał(a):1. Zgodnie z tym co proponowałem (nikt się nie sprzeciwił) powinniśmy zrobić topy pierwszej szóstki, 2. ale pewnie część by chciała, żeby przeszła pierwsza ósemka.
2. pewnie się narażę, ale myślę, że liczba topów nie powinna zależeć od tego ilu osobom jest na rękę przeprowadzenie jakiegoś topu, ale raczej od wcześniejszych zasad.
1. Ostatnio było sporo więcej. Ja proponowałem 6 i tak napisałem w poście z wynikami. 8 wzięło się stąd, że poprzednio też było 8, a rozważaliśmy nawet 12, więc myślę, że i tym razem takie głosy mogą być.Robinson napisał(a):1. Też nie pamiętam informacji o zwiększeniu ilości topów do 8, a nawet nie pamiętam, żebyśmy zwiększali do 6, dlatego ja jestem za 5 topami.
2. No chyba że zwiększenie ilości miałoby wynikać z tego, że dużo osób zagłosowało na wykonawców z miejsc 6-8, ale takiej statystyki nie podałeś.
Ja uważam, że jeżeli już to za czterema lub sześcioma, bo tam różnice były większe. A to był plebiscyt dotyczący topów wykonawców, a płyty wszechczasów wykonawcą nie są.Miszon napisał(a):ja jestem za pięcioma. Ciekawe, nie widzę jednego ze swoich głosów.
Przydałaby się zatem informacja o nieważności głosu nieco wcześniej niż w momencie podania wyników.kajman napisał(a):A to był plebiscyt dotyczący topów wykonawców, a płyty wszechczasów wykonawcą nie są.
1. To jest nielogiczne, bo różnica między 5 a 6 miejscem wynosi tylko jeden punkt. To może zróbmy tylko cztery.ku3a napisał(a):1. ja też jestem za pięcioma topami.
2. i za tym, żeby nie było jednoczesnego prowadzenia NL i topu.
To jest dość logiczne. Różnice są małe, 0-2 punkty poniżej miejsca 4.kajman napisał(a):To jest nielogiczne, bo różnica między 5 a 6 miejscem wynosi tylko jeden punkt. To może zróbmy tylko cztery.ku3a napisał(a):1. ja też jestem za pięcioma topami.
też tak uważam.kajman napisał(a):Ja uważam, że czekanie na koniec NL to marnotrawstwo czasu.
Powrót do Nasze własne... topy, plebiscyty, rankingi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość