wiem, że tam teraz sytuacja jest jaka jest, ale chyba życie radiowe będzie toczyć się dalej...
a co tam - wysłałem maila do Balonika z zapytaniem
Yacy napisał(a):tak sobie dzisiaj o tym przypomniałem, bo wyjątkowo Trójka odbiera
Jednak obowiązki służbowe powinni wykonywać, żeby słuchacz nie był poszkodowany. A było ostatnio zauważalne, że się panom przejadły te topowe zabawy chyba.Miszon napisał(a):Wydaje mi się,że teraz mają trochę inne rzeczy na głowie...
I to będzie najważniejszy moment listyku3a napisał(a):oczywiście, spytam.
ku3a napisał(a):oczywiście, spytam.
Yacy napisał(a):nie mogę zrozumieć takiej decyzji... [przy założeniu, że topu nie będzie] Nie znam się na robieniu radia, ale wg mnie to nie jest arcytrudne przedsięwzięcie... A wg mnie TopPL jest / był ważnym wydarzeniem w kalendarzu Trójki...
Do głowy przyszła mi taka brzydka myśl, że nowe kierownictwo ma zupełnie inne palny na 1 i 3 maja... Niekoniecznie muzyczne... Szkoda było by...
przecież to nie zależy tylko od Radia Piotrków.Arkano napisał(a):Trudno mi sobie wyobrazić, żeby pogrzebano te ideę po zaledwie 2 notowaniach. Jeśli to się stanie, to na każde wspomnienie nazwy Radia Piotrków będę zgrzytał zębami ze złości
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość