Przyznam, że na tym odcinku, to już niewiele rzeczy jest mnie w stanie zaskoczyć. (choć akurat nie piszę tutaj o konkretnej wiedzy, ale o odczuciach, doświadczeniu życiowym itp. - to tak na marginesiePiotr napisał(a):Zapewniam cie, ze nie chcialbys wiedziec podobnie jak o wielu innych rzeczach, ktore i tak maja miejsce chociaz zdecydowanej wiekszosci wydaje sie, ze nie.Gary napisał(a):Jestem ciekaw jaki ten sposób głosowania. Przez aplauz, kulkami czy przez podniesienie rąk?
Z całym szacunkiem, ale nieco zaprzeczasz sam sobie... albo ja czegoś nie zrozumiałem w świetle ostatniego zdania. Dobrze, nie roztrząsajmy -- ustosunkuję się tylko do kwestii zacytowanej.Robert napisał(a):(...) I nie utyskiwałbym tak strasznie nad brakiem podania do wiadomości dalszych pozycji Topu. Mnie jako słuchaczowi , który kolekcjonuje najdrobniejsze nawet szczególiki związane z Listą na przestrzeni 25 lat powinno najbardziej na tym zależeć. To jest radio i musi być jednak jakaś tajemnica , jakieś niedopowiedzenie… Wtedy jest ten smaczek , ten cały urok.
(...)
Tak więc Panowie Piotrowie ja już Wam po prostu nie wierzę. Takie audycje to trudne testy , bo nie wybaczają błędów i pewnych niedociągnięć. Przy 16 Topie sporo z nich ujrzało światło dzienne. Mam nadzieję , że za rok będę musiał to odszczekać…
JaceK napisał(a):Z całym szacunkiem, ale nieco zaprzeczasz sam sobie... albo ja czegoś nie zrozumiałem w świetle ostatniego zdania. Dobrze, nie roztrząsajmy -- ustosunkuję się tylko do kwestii zacytowanej.]Robert napisał(a):(...) Mam nadzieję , że za rok będę musiał to odszczekać…
JaceK napisał(a):(...) Nawet jeśli odrzuci się te skrajne (nieprzychylne i przychylne), pozostaje spora liczba tych, którzy uważają, że z 16.TWC było jednak coś nie tak... a brak publikacji dalszych wyników tylko to przekonanie umacnia..
JaceK napisał(a):(...) Dzisiaj jestem już bardzo powściągliwy w osądach, gdyż dotarło do mnie, że tak w zasadzie to nikt się z nami liczył nie będzie, zwłaszcza gdy na Myśliwieckiej będzie zadyma polityczno-personalna. I również chciałbym móc to za rok odszczekać!
tadzio3 napisał(a):Piotrze, cały czas piszesz bardzo zagadkowo. Ja zapewniam, że wszystko co byś przedstawił większość chciałoby wiedzieć, o ile jest to prawda.
pbd2 napisał(a):Hm, czy serwer Forum może być uznany za niezależny (skoro niektóre osoby czynnie angażują się w proces powstawania programu radiowego w PRIII jako wolontariusze)? To takie luźne pytanie...
pbd2 napisał(a):A może, skoro pojawiają się tu skargi na niepoważne traktowanie uczestników Forum przez niektórych pracowników Trójki, powinniśmy założyć Stowarzyszenie Słuchaczy Listy Przebojów Programu Trzeciego? Oficjalnie istniejąca, zarejestrowana organizacja pewnie i dla Radia wydawałaby się poważniejszym partnerem, niż "pospolite ruszenie" użytkowników tego czy innego forum internetowego...
Piotr napisał(a):(...) Na ten temat to niech sie wypowie sam JaceK
tadzio3 napisał(a):Czasem jednak trudno zachować luz. Ja miałem z tym problemy po ostatnim topie, więc poniekąd rozumiem pbd2
no właśnie nie OK.Piotr napisał(a):OK, zabawili sie kosztem sluchaczy.
wiesz, od wielu rzeczy nie zależy życie, co nie sprawia że nie są ważne.Piotr napisał(a):Nalezy jednak pamietac, ze od tego nie zalezy zadne zycie.
to zdanie to ja chyba znienawidzę...Piotr napisał(a):To tylko zabawa.
ja już nie cierpię... za często to ostatnio słyszę! brzmi jak usprawiedliwienie niejasnych sytuacji...abd3mz napisał(a):to zdanie to ja chyba znienawidzę...Piotr napisał(a):To tylko zabawa.
Nie popadajmy w skrajność. Dobrze napisał SebastianPiotr napisał(a):No bez przesady. Czy to mialo jakikolwiek wplyw na twoje zycie zawodowe czy tez prywatno-rodzinne? Wywrocilo ci zycie do gory nogami? Zapewne nie.
Bo skoro czekam na taki top cały rok, zastanawiam się nad możliwymi rozstrzygnięciami, staram się tak poustawiać swoje obowiązki by jakoś posłuchać topu na żywo i potem okazuje się, ze to wszystko "tylko zabawa" a wyniki bardzo wyraźnie są wypaczone, to mimo, że moje życie nie było zagrożone, nastąpiło rozgoryczenie, co nie jest fajne.abd3mz napisał(a):wiesz, od wielu rzeczy nie zależy życie, co nie sprawia że nie są ważne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości