Z różnych względów nie możemy się pojawić na 1500 notowaniu, a przynajmniej nie wszyscy... Przypuszczam że termin odlotu jest dla większości znany, ale warto napisać wyraźnie: kolejne święto forum odbędzie się w dniach 12-14 listopada 2010 roku!

Czas znany, ale miejsce inne niż do tej pory. Tak się składa, że tym razem to ja się tym zająłem, więc wszelkie pytania na ten temat proszę kierować do mnie. Na maile i pw odpowiadam bardzo szybko, na smsy niezwłocznie.

Nasze nowe miejsce to: Puffa Hostel - http://www.puffahostel.pl/
dokładny adres: ul. Solec 50, czyli potrzebujemy 10 minut żeby dotrzeć do Trójki.

Cena jest jedna dla wszystkich: 40 zł od osoby za noc.
Pokoje: od dwójki do 5-osobowego pokoju.
Trzy prysznice i dwie toalety na korytarzu.
Posiłki zorganizujemy sobie sami. Kuchnia jest co prawda mała, ale za to obok sali.

To co dla nas jest ważne to sala. Co prawda nie jest tak duża jak w Śródborowiance, ale większa niż ostatnio.

Na inne rzeczy jeszcze będzie czas. Teraz ostatnia, najważniejsza rzecz. Poproszę o zgłoszenia chętnych. Nieprzekraczalny termin zgłoszeń - 12 października o godzinie 23:59, czyli zostało bardzo mało czasu. Wynika to z tego, że już teraz zarezerwowałem wszystkie wolne miejsca, a weekend wpłacam zaliczkę. Ale do 12 października liczba osób może się zmienić bez straty finansowej. Proszę o informacje zarówno te osoby, które wiedzą na pewno, jak i te które się wahają. Będzie można na bieżąco reagować jeśli liczba chętnych przekroczy liczbę zarezerwowanych miejsc. Nie mniej istotne jest pisanie, jeśli ktoś wie, że na pewno się nie pojawi. Każda informacja będzie cenna.